Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ge dig mina vackraste ord

Jag vill ge dig mina vackraste ord.
Jag vill att du ska veta hur mycket jag älskar.
Beskriva.

Det finns bara en för mig.
Du.

Du ger mig så mycket.
Du gör mig lycklig.
Du fyller mitt tomrum
Och

ersätter det med värme.

För mig är du kärlek.




Övriga genrer av Willma
Läst 441 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-31 14:59



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
En mycket vacker kärleksförklaring .....
2008-11-02

  Polibek
Vackert skrivet :)
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Willma