Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig så

Du är det underbaraste i min
värld;

Jag älskar dig så!





Men det har jag aldrig berättat..




Övriga genrer av Willma
Läst 488 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-18 18:03



Bookmark and Share


    Willma
Jag vill berätta men jag vågar inte
2008-09-18

  Mr Lindemann VIP
Ja,det är pågodväg här genom dennadikten som kan bli en vågbrytare, eller en ögonöppnare både för dig och den där andre
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Willma