Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor

Du får inte stjäla mitt ljus
Ta inte min energi
Du har levt ditt liv
Mor
Luta dig tillbaks
Låt mig vara fri
Jag kan inte lindra
Du är ålderstigen nu
Du ångrar
Livet du borde levt
Skratten du borde släppt fram
Kärleken du inte tog emot
Aldrig ska jag göra som du




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-07 22:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läser och känner det nakna och starka i orden.
2015-04-15

  Bibbi VIP
Griper tag.
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP