Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsmorgonen

Alkisen i väntrummet hostar
För att dölja ljudet av ölen han öppnar
Även de nedbrutna vill verka större




Fri vers (Fri form) av Sofia Rydhard
Läst 337 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-08 11:46



Bookmark and Share


  fröken ingenting
De sista sex orden är så små
men betyder så mycket - fantastiskt
2015-04-09

    ej medlem längre
applåd. både med knapptryck och här.
2015-03-13

    Nicklas VIP

Går sällan dölja det ljudet, haha.

Men väl iakttaget och fångat.
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Rydhard
Sofia Rydhard