Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är den

Du undrar hur lång jag är
Om jag brukar stå modell
Jag undrar hur långt du skulle gå
Om frågorna blandades med vodka
Om du brukar flytta närmare för varje svar

Jag är den som lockar
Den som har en kropp
Att titta på
Vill va någon som man ser
Ibland undrar jag om du istället frågade om mina drömmar
Om du rörde min hand istället för min midja
Om jag skulle lämna dig
För ibland skyller jag dom som alkoholisten skyller på parkbänken
Men det är jag som är fast och förlorad i minnen
Tröttnade aldrig på min drog men måste hitta något tyngre
Framtiden skrämmer mig
Kärleken skrämmer mig

Jag är den som vill räcka till
För andra och för mig själv
Som har något att bevisa
Jag är skön jag är sexig jag är smart jag är rolig jag är erfaren
Jag är allt jag är inget
Hur mycket kan man ge utan att gå sönder?
Jag är inte nog

Jag är den som inte hör av mig
Som tänker att jag är bättre utan
Jag är den som lockar
Som är feg

Som vanligt




Fri vers (Fri form) av Sofia Rydhard
Läst 338 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-18 18:13



Bookmark and Share


  Fredrik Payedar
Gillar uttrycket frågorna blandades med vodka!
2015-05-25

  Bo Lövhalka
Dramatiskt och bra skrivet.
2015-05-18

  Jonasesse
Jag tror många är upptagna med att bygga nya minnen eftersom de flyr undan gamla. Ibland kanske den som fastnat bland minnen faktiskt håller kvar något fint som de andra gett upp, tappat eller kanske aldrig haft?
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Rydhard
Sofia Rydhard