Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsgemenskap




Det finns något inom mig
som inte vill tro
Men jag släpper Dig inte Herre
Visa mig en utväg
Jag bär mina tvivel till Dig Jesus
Jag ropar, Förbarma Dig
Jag vill vara nära Dig
Låt mig växa till alltmer
till livgivande gemenskap

Det finns ett löfte
Gud är trofast
Det finns ett spår
Någon leder mig vid handen
Jag behöver inte vara ensam
Det finns ett svar
Kommen till Mig
Hos Mig finns evig livsgemenskap




Fri vers av Maria T
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-08 13:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint Maria
precis så är det
2015-03-15

  walborg
Varmt tack
2015-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Han är större än våra förbehåll.
Glöm inte Rom 8:7.
I paritet med 2 Kor 5:17.
2015-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T