Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut

du håller hårt

men jag värms inte längre

det är tomt

dina händer ber om gensvar

ögon om att stanna kvar



dina läppar mot rusande tårar

fingrar över motvillig hud

Det är inget kvar

ingen som fångar mig

tar emot

landar


jag vill vilja

men hjärtat räcker inte till

det finns inget kvar








Fri vers av erme
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-08 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erme
erme