Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig

Orons vapen är laddat
Skjuter iväg en salva
Sätter kulorna i magen

Känslorna i krig

Hur ska det bli

Hur ska det gå

Den inre truppen tågar
Spetsar vapen på var nerv
Orons riddare tar över
Stryper all lugn
Tänk vad lätt de tog över
Besegras endast med tre ord

Jag älskar dig











Fri vers av Sommarina VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-08 22:55



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Lägg ner vapen översätts jag älskar dig till, snyggt!
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP