Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste krossa parasiternas klor & flyga uppåt


Ta aldrig för er igen

Kapar allt
Släpper allt
Dödar allt
Från upphetsade ögon fyllda av suget att
Förstöra allt
Gömma allt
Dölja allt

Sommaren brann av tiden att faktiskt börja leva
Bli en vuxen individ
Tonårstiden fylld av skrik genom gitarrsträngarna
Fimpmärken fyllda av uppmärksamhet
Nätter fyllda av en omänsklig livslust

Jag
Står upp
Knäna vassa av eldsvärd
Står upp
Vrider min mjuka kropp
I alla grader som går
Mina fötter
Börjar rota sig i himlen

Kapar allt
Släpper allt
Dödar allt
Allas krav
Pissas på
Trampas på
Krossas
Måste
Elda på

Alla manipulativa parasiter kallade
"Människor"
"Vänner"
"Älskare"
"Familjemedlemmar"

Med dessa giftiga kärleksförklaringar
Som får mitt sinne
Att släckas med grumligt vatten

Allt för att få sina sinnen att stimuleras
Och därmed krossa mina knän

Stopp stopp stopp stopp stopp
Kapar allt
Dödar allt
Släpper allt
För jag har en själ
Som måste få stå med tusenmils höga platåskor
Brinna
Elda på
Leva

Alla ni var de sista som åt av mina nedsjunkna anklaganden
Att jag inte var värd någonting
Jag
Kapar bort er
Dödar er
Släpper er
Och mitt hjärta
Ska få explodera vareviga sekund
Och
Jag
Elda




Fri vers (Fri form) av Randig4
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-09 21:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vilken helt underbar avståndstagningsskrivelse, bara kör bort alla dessa, med deras tankar, hårt, snabbt, eldmässigt - snyggt

Gudinna!
2015-04-26

  Robin V
Rappt! Hårt! Man flyger fram när man läser raderna. Mycket bra!
2015-04-19

    Lena Söderkvist VIP
Har känt något liknande en gång. Med den ilskan har du allt att vinna, om du gör rätt. Håller på dig. Bra poesi.
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Randig4