Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärlekspjäs

Sedär, det mörka vattnets spel
gör månljusnattens spegel hel
Vid grusvägsändens smala rand
där går de sakta hand i hand

Den trädbeklädda markens röst
besjunger deras kärleksbröst
Trots han är stor och hon är tunn
så mötas kyssen mun mot mun

En vindpust skänker stort behag
Så får han plötsligt ett förslag
"Nu går vi genast hem med fart"

När månljusnatten går mot slut
och dagens fåglar tittar ut
De börjar om, igen, såklart




Bunden vers (Rim) av P-E-H
Läst 421 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-09 22:25



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Vackert skaldat om kärlekens väsen.
2015-03-11

    ej medlem längre
Perfektion
2015-03-10

  louisegirl
Fantastiskt fint i kärlekens spår
2015-03-10

  stig wikman
VILKEN LJUVLIG POESI
MED FÅGELSÅNG DÄR I .

applåd till dej .
2015-03-10

    ej medlem längre
Fint diktad månskensromantik.
Mycket fin rytm och rim i dina texter.
2015-03-09

  Sommarina VIP
Jag tror på kärleken. Fint
2015-03-09

  Marianne Räf
Detta romantiska gillar jag!
Fint innehåll och bra språk!
2015-03-09
  > Nästa text
< Föregående

P-E-H
P-E-H