Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
l o ove


kärlek för längesedan

Ensamhetens flamma bränner mig vid själens kärna
kärleken kastade om och om lgen men jag valde fel tärna
volymen höjdes allt medan mina känslor svällde
du svek mig alltid när det verkligen gällde

medans jag gav upp mitt allt
jag står ensam åter igen
mitt hjärta är ömt fastän du försvann för längesen




Fri vers av Arte
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-04-12 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte