Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följ mig, ta mig

Följ med mig ovan molnen
och dansa tätt intill
Min varma mjuka kropp
Följ med mig om du vill

Se mig långt där uppe
se hur kär jag är
Min längtan och min önskan
dansa med mig där

Följ med mig upp på berget
vänslas där med mig
Jag viskar lågt min fråga
Får jag vara nära dig?

Ta med mig in i drömmen
Visa allt min vän
Jag hoppas, tror och undrar
Älskar du mig än?

Be mig hålla om dig
när vintern kommer kall
jag torkar dina tårar
när hjärtat gråta skall

Vänta inte längre
Håll om mig här och nu
Följ med mig ovan molnen
Vi dansar, jag och du




Bunden vers (Rim) av P-E-H
Läst 356 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-03-11 12:38



Bookmark and Share


  WR
Så vackert
2015-04-13

  Kozo
lite musik till den där så... :-)
2015-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Varma, vackra verser...mycket fint...
2015-03-13

  louisegirl
Vackert poetat
2015-03-11

  Chawa VIP
Ett varsamt men innerligt rop på kärlekens varma famn. Tack för ljuv poesi!
2015-03-11

    ej medlem längre
Längtansfullt om närhet och kärlek.
Fint diktat!
2015-03-11

  Marianne Räf
En mysig dans, låter det som.
Ger intryck av att vara en varsam
och fin kärlek.
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

P-E-H
P-E-H