Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel

Utspilld
Utsläppt
Fri
Otroligt vackert blå
Andas
himlar
Lätta himlar
och
Sol

Lätt att leva
Inuti
För en stund

Kärleksguld
Lyser

Så himla kär


I dag









Fri vers av Sommarina VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-11 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar 'släppa fri' känsla att gotta sig i:)
2015-03-17

  P-E-H
Träffsäkert diktat med skön känsla.
2015-03-16

  Sommarina VIP
Tack alla Ni för de varma orden!
2015-03-12

  Heikki Hellman
Utmärkt fint diktat!
2015-03-12

  Lars Hedlin
Vackert och levandes!
2015-03-12

  Marita Ohlquist VIP
Härligt livsbejakande text!
2015-03-11

  Magdalena Eriksson VIP
Glädjekänslor så himlande
2015-03-11

    Lars J
Vilken fin dikt, och sista raderna framkallar verkligen ett leende hos mig, tycker om!
2015-03-11

  KattenKin VIP
Vilken härlig känsla, man smittas av ditt glädjerus!
2015-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP