Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veklagans ellips

Vi satte kurs mot måttlösheten
bort från månatliga lönebesked
och daglig tandvärk på tub
ändå plågades jag av svåra tankar
avskyns illaluktande vindar
tog sig in och vädrade mitt förnuft
släpp det där, sa du
klipp dina förtöjningar av luft
blås ut
nu kastar vi ut
strandremsan där vi legat ankrade
försvann melankoliskt
till där inget längre var
mer än grus




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-11 16:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Visst vill man bort från det vardagliga livet emellanåt...det är vad jag tänker när jag läser...
2015-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP