Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

balansgång hela vägen in i hjärtat



Jag går balansgång hela vägen in i hjärtat, såklart att jag inte kan acceptera svärtan när stjärnor faller genom sömnlösa nätter och magkatarren nästan plågar ihjäl mig efter midnatt.

Du ligger bredvid, många våningar ner i sömnen. Jag är rädd hela tiden att jag älskar dig för mycket. Det trasar sönder mig när du rör dig oroligt under täcket.

Imorgon stålsätter jag mig mot allt som kan skada detaljerna i drömmen om att tämja händelser, gömmer verkligheten med måttband i exakt uträknade livslögner.

Höstlöv är bedårande i vinden, eftersom ingen ser hur ensamt det är att försöka strama upp blåsten. Du kommer aldrig förstå varför jag gråter och mäter luftens kostym.


_______________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-14 13:30



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Kan du översätta: pathetic fallacy(om du vill) men läs vad det betyder först -ifall du inte vet:D?
http://en.wikipedia.org/wiki/Pathetic_fallacy

2015-03-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
"Luftens kostym" det är i hur användandet av ords möjligheter och nytänkande som genererar prosaiska alster likt denna.
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP