Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja ja

Ja ja
Blir det inte idag
så blir det i morron

rycker på axlarna
sväljer
låtsas


fast hjärtat blöder

och magkänslan drar
i sanningen




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-14 12:27



Bookmark and Share


    eva m h
Känns!

2015-03-15

  ResenärGenomLivet VIP
Människan är fenomenal på att visa en annan sida utåt...bra skrivet...
2015-03-15

    Sefarge VIP
Kära.nån!
Brr!
Känns mycket igen inuti!
Bra träffande skaldat.
:)


2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP