Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lustens lågor



din gråstänkta tinning

ömt mot
min gyllenbruna
barm

våra händer
trevande, bestämt
på väg att utforska
olikheterna mellan
oss



läpparna
faller i trans

i ordlösa
brunnar

tiden stannar

när vi
klär på oss
varann

i lustens
lågor




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 221 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-14 18:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ren skir åtrå och kärlek :)
2015-03-15

  Sommarina VIP
Härlig känsla
2015-03-14

  ULJO
Mycket bra skriftat
2015-03-14

    ej medlem längre
Tycker om denna!
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell