Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mitt tredje hus

mitt tredje hus
är där tystnaden öppnar sin vida famn
och himlen sträcker ut sig
i ett enda suckande andetag


med slutna ögon, bara fötter
och vinden slitandes i mitt hår
springer, springer, springer bortåt
tills musklerna värker
och benen ger vika



i mitt tredje hus
har jag bestämt mig
för att sluta gräva efter meningslösa skatter
eftersom skatter
ändå bara blänker i solsken



i mitt tredje hus
vågar jag öppna upp
alla sorger
och strö salt
i mina blodiga sår



det vackra vemodiga kriget
mellan tankar och handlingar
fyller mig,
tömmer mig


i mitt tredje hus
är min själ bunden
men min kropp är fri.





Fri vers av Mist
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-14 19:00



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Läser och blir berörd.
2015-03-15

  novemberly
your poetry never cease to take my breath away. beyond words well put, my friend.
2015-03-15

  surface to air
Fint!
2015-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Mist