Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marssöndag

Tändvätska solsken
Och aldrig så lite vind
Kråkorna bidar

Förväntan kittlar magen
Studsbollen reflekterar




Bunden vers (Tanka) av Solitaire VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-15 13:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är så man känner doften...härligt...
2015-03-15

  KattenKin VIP
Jag kan inte reglerna för Tanka, (och lärde mig dem för Haiku idag), men jag fattar att det var en fin söndag! :)
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP