Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*MIN*LYCKA*


*HÄSTAR*

*Hästar är*GRANDIOSA*PARATA
*i Ur Minnes*Tider

*Är*Begåvade med*Smart*Hjärna*Styrka
*Ett*Starkt*Sympatiskt*Hjärta

*Ett*Sjätte*Sinne
*Du kan se i Hästens Ögon
*Hur Han Mår

*Hästen kan tolka ditt Sinne
*Om du är *Ärlig*Sann

*Hästen*har ett*Otroligt*Smart*Minne
*Så*Sant*Så

*Bruka*Din*Häst*Så*Kärleksfullt*
*Med*OPTIMAL*RESPEKT***

14/3-15 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-15 11:55



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin hyllning & bild
2015-03-17

  Johan-70
Hästar är fina, men lite repekt för dem.
2015-03-16

    ej medlem längre
Fint diktat om hästen!
2015-03-15

    ej medlem längre
Ja hästar är fina!
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg