Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp till strid




Herre
vad rätt är står långt borta
Taggar sticker och frestar
Jag känner mig ibland som besatt
av onda makter
Men Herre Du har sagt Ditt, Tig
till onda demoner
Du för Ditt krig vapenlös
på Guds uppdrag
med makt och myndighet
ordets makt

Guds folk
upp till strid
och avgrunden skall bäva
Kristus
Du för vår kamp till seger
Vi får nya vingfjädrar
och strömmar av levande vatten
skall flyta fram
strömmar av befriande nåd




Fri vers av Maria T
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-15 13:36



Bookmark and Share


  aol
Säger som Walborg
2015-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Väcker tankar och känslor.
2015-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Här håller jag med både dig och Walborg (2 Kor 10:3-5 samt Ef 6:12).

Och i vissa lägen är det läge för profetisk protest, som då Johannes Döparen sade till Herodes att det var olovligt för honom att ha en förbindelse med sin brors hustru.
2015-03-15

  walborg
Ordets makt är oändligt mycket starkare än vapemakten
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T