Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snigelfart

Tofflor hasar snigelfart
Bonar golven blanka
Ögon glittra
Kärleksrusar
Långsamt
i
Snigelfart
Vackra lilla
Sista orken
Där
Blå är blick
Viskar ord
Som inte hörs

Men

Som vaknar nu
Sovit
Snigelfart
Guldtandsleende
Rosor på kind
Hon är född
1924
1926
föddes han
Sista kärleksminnet
De möttes nu
Sångerska jag var
Sa hon
För mig har du aldrig sjungit
Sa han utan tanke
Snigelfart
De möttes nu
Sista kärleken
ljuvlig
Hasar sakta snigeltoffla
Darrar hand
Och guldtandsblänk
Kärleken finns
Så länge de
Lever








Fri vers av Sommarina VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-15 23:08



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert skrivet!
2015-03-30

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2015-03-16

    eva m h
Tycker om!
2015-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP