Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*STJÄRN*ÖGA*



*BRUKA*DIN*KÄRA*HÄST*

*Så*KÄRLEKSFULLT*

*Med*OPTIMAL*RESPEKT*

*LOVE*FOR*EVER*TRUE*

*STJÄRN*ÖGA*

16/3-15 Av* i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 214 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-16 10:26



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Grattis!
Till placeringen!
2015-03-22

    ej medlem längre
Mycket vackert!
2015-03-22

    Dan Myrbeck
Fint skrivet - är det någon häst
du brukar spela på?
2015-03-17

  Johan-70
En text att tycka om.
2015-03-16

    ej medlem längre
Fint skrivet och vacker bild!
2015-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg