Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem




Planer smidda av rosa moln
regnar smärtsamt ner
och allt blir åter dött

Jag flyttar alltjämt hem
till gömda suckars land




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-04-12 23:31



Bookmark and Share


  madinsane
vad hände med hemma bäst?
2006-04-13

  Smultris
kan känna besvikelsen i denna text...

Det gör ont...
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson