Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reflektion vid sextiden

 

 

penslas skogsbrynet

av morgonens första 

 

ett snöfläckigt brunfält

häver sig framför

 

fåglalåten når 

ända in till 

mitt köksbord

 

magin blir till

i ögonblicket

och är över

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-17 07:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stilla och rofyllt. Mycket vackert.
2015-03-22

  Anita Westin
Fånga ögonblicket. Fint.
2015-03-17

  KYREUS of Sweden
"Vardag är en sällsam
gåva,
en skimrande möjlighet".
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg