Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusbrus i våren

Plötsligt är

Så där kär

igen

Så det gungar
Inuti slungar

Brusar
Susar
Snusar
Rusar
Tjusar

Sen


Plutar
Putar
Tutar
Aldrig slutar




Lyser
Myser
Pyser
Nyser ( ha ha)



Känslan sitter
Spritter
Hela dagen
Varm i magen





Idag













Fri vers av Sommarina VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-17 09:09



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Mysigt!
2015-03-30

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-03-27

    Oswaldina
Underbart brus.
2015-03-26

  Magdalena Eriksson VIP
härlig känsla.
2015-03-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Våryra i din fyndiga text!
2015-03-17

  louisegirl
Underbart rusbrus ;)
2015-03-17

  Marita Ohlquist VIP
En underbar dag att spara i minnets arkiv!
2015-03-17

    ej medlem längre
Känns som det kan vara kärleksallergi, en allergi man gärna lever i:)
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP