Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samma fest olika kalas

 

du spelade sällskapsspel i väntan på middagen
jag hjälpte mamma servera och ersatte henne när hon måste vila

du skrattade med grabbarna
jag bytte blöjor på ett främmande spädbarn på trappan

du stängde dörren till sällskapsrummet
jag tjuvlyssnade




Fri vers av Nanna X
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-17 11:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ojämnlikt...så tänker jag när jag läser. Diktarjaget har fullt upp.
2015-03-19

    Lena Söderkvist VIP
Här märks det vem som tar ansvar.
2015-03-18

    prima donna
usch ja orättvist kan det vara
2015-03-17

  KattenKin VIP
Olika förväntningar - olika beteenden.

Bra skrivet!
2015-03-17

  maria kide
Olika falla ödets lotter.
Bra text!
2015-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X