Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

Hur kunde du
som var mitt allt
bli så främmande?

Hur kunde du
som kände mitt allt
förstå så lite?

Hur kunde du
som såg mitt inre
vara så blind?

Hur kunde du
som var mitt ankare
bara släppa mig fri?

Hur kunde vi
bli så förblindade
att vi glömde vårda
den kärlek
vi alltid trodde
skulle finnas?

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-18 10:03



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en frågans poesi, ja !
2015-05-03

    ässet
Igen kännande. Starkt skrivet.
2015-03-18

    ej medlem längre

Berörande..
2015-03-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Här en fråga ”HUR ”Tala om: förhäxat mannen med andras kvinnor (vår
dofter).
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP