Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust.

Solen lyser in i mitt mörker
skänker sinnet en strimma ljus
Länge har jag vandrat i förvirringens dvala
låtit tveksamheten i min själ bygga hus
Nu är det dags att låta beslutsamhet styra
inte låta andra lägga drömmar i grus.
Jag är jag och jag har rätt att så vara
bryter nu mörker mot livets brus.

© Kajsa.





Bunden vers (Rim) av Kajsa Karin VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2015-03-18 10:22



Bookmark and Share


  Rosalinda
Fint om att börja må bättre.
2015-12-27

    ej medlem längre
En av de utvalda idag!
2015-10-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
gott hoppingivande o gladhet
2015-05-01

    ässet
Känns som den träffade mitt i mitt hjärta.
??? så rätt.
2015-03-18

  Whero
Vackra rim...
2015-03-18

    ej medlem längre
Vilken underbar kraft och stolthet dina ord har.
2015-03-18

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
Livsbejakande!
2015-03-18

    ej medlem längre

Har nu läst några av dina texter..alla har berört mig!

Denna ger hopp och ljus..lindat i fina rim.. Bokmärkt!


2015-03-18

    Josefine Anna Victoria
vad den känns vacker i sin hoppfullhet
2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP