Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning i trohet

SANNING I TROHET

När kärleken lever
Upplevs inga hinder
Endast rosenröda kinder
Sanning och trohet kräver

Den andra ge och taga
Även om känslorna känns svaga
Visa hjärtats varma inre
Då känns ensamheten mindre

Är med dig över land och hav
Känner det du med hjärtat gav
Du söta varma vackra lycka
Kan endast om dig tycka

När vi ses igen
Flödar kärleken!




Fri vers av Harri Cajander
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-18 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harri Cajander
Harri Cajander