Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöd i nöd!

Du mitt starka stöd
Ställer upp för mig i min nöd
Du ger mig styrka att klara
Allt som framtiden kommer att besvara

Känner att du varje dag tänker
På om mig tankar skänker
Så är du även mig inuti
Vår kärlek är lyckans eufori

Ser fram mot att möta en vår
Leva och njuta av härliga år
Vi tillsammans reser och far
Ett samspelt och älskande par

Du är allt för mig!




Fri vers (Fri form) av Harri Cajander
Läst 330 gånger
Publicerad 2018-04-10 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harri Cajander
Harri Cajander