Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt skriven av min flickvän!


Livets krydda

I glädje och nöd är kärlek livets krydda
Som hjälper och gör dagens möda lätt
Där vi kan vara i vår egen hydda
Känns som en god efterrätt

Kärlek kan smälta bort allt hårt och kallt
För vår kärlek finns överallt
Kärlek är att ge med hjärtat
Se det goda hos varann
Hellre ge än ta det bästa
Vara trogen ärlig och sann

Kärled äe att komma nära
Höra hjärtats snabba slag
Från sin kära
Njuta i varje andetag
ILY




Fri vers av Harri Cajander
Läst 240 gånger
Publicerad 2019-06-27 15:01



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fint om kärlek.
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Harri Cajander
Harri Cajander