Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lymfom!


Diagnosticerad "Follikulärt Lymfom"
Känns som bli jagad av en fantom
Ej är det toppen
Utan mera nära botten

Har något ur min kropp
Skruvat ur en propp?
Cystatikan tar bort orken
Kanske har den dragit ur korken

Efter tre behandlingar
Väntar nu några sanningar
Svar från doktorn på hematologen
Är det dags att skriva nekrologen?

Icke i Kalmar ligger vården uti topp
Så än så länge finns det tro och hopp
Med empati, kunnighet o känsla blivit bemött
Alltid väl omhändertagen och omsorgsfullt skött

Tror jag på en framtid!




Fri vers (Fri form) av Harri Cajander
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-26 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harri Cajander
Harri Cajander