Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårdinnehavare 22A




Tåget fortsatte. ..
blev kvar där uppe

Med mycket snö
och Fjällfiske

Efter tjuggoåtta år
sålde stuga och mark

Flyttade ner till
Senilboende
i dotterns
älskade Skåne


Längtar till skorrande Ripor
och
Järvens skutt bland Kråkbär

Rapsåkrar.Ljunghedar och
Alle' Träd
är ju inte samma sak

Som att vandra längst med
en porlande Fjällbäck


i spirande grönska

Med det lilla som ändå
Finns
kvar bland all glömska.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-19 13:56



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
En nostalgisk, komprimerad minnesbild av ett tidigare livs upplevelser.
Bra vetja!
2015-03-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbara bilder från norr tecknar din penna.
2015-03-19

    ej medlem längre
Håller med föregående talare!
2015-03-19

  Lena Själsöga Keijser
ser bilderna i dina ord
livsbilder
har vandrat med många nu en stund
du ser
samt skriver
rent
i
objektiv kärlek
det
är
en gåva

fasett...är en vacker bild
2015-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP