Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Vårdagjämningens snö




Som barndomens Nalle Puh
lutande sig mot min rygg.

Jag vet. ..

En frusen Humla jag ser
som flyger vilset
bland stela snödroppar. .

Försvinner runt hörnet
på gamla Hönshuset.

Något spännande kommer
att hända på Världspoesi Dagen
. ..eller har det redan hänt.

När nattens snö smälter
i solskenet.

Och Blåmesarna
fortsätter att bygga
på sitt rede.

Som barndomens Nalle Puh
Jag vet. ..

Från en Sommaräng
som en blommig
Honing den är. ..

Den snårfagra Poesin

Och jag har det mesta
Framför mig än.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-21 09:34



Bookmark and Share


  Popangelov VIP
Du förmedlar hopp och Puh är för mig den mest hoppfulla framtiden... mycket bra!
2015-03-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar dikt i vårton!
2015-03-21

    ej medlem längre
Så förtjusande fint, ljuvlig känsla rakt igenom:)
2015-03-21

  KattenKin VIP
Så himla fint!
2015-03-21

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet.Du imponerar!
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP