Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är vintern här igen!

Vita moln och vita träd,
nu är vintern här igen...
men det gör inget för solen lyser
med sitt milda sken och gör allt så
gnistrande vackert!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-21 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP