Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Veni-vidi-vände om. Dags för en paus igen. Tjingeling ;-)


Ostara Haikusvit

 

Snöklädd stig leder
huttrande halkande fram
mot trilskande vår

 

Envis fågelsång
hånande vinterns järngrepp
Solen ska segra

 

Litet frö spirar
snöfallet obeaktat
på fönsterbrädan

 

Sju gånger snöfall
Den fåfänge misströstar
innan göken gal




Bunden vers (Haiku) av Solitaire VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-21 22:41



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Det här tycker jag verkligen om!
2015-03-29

    Gusthal
Riktigt vackra vår-haikus
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP