Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den växer

Ja ni
nog har jag up and downs
men min kärlek till livet växer var dag
med betraktarens ögon
med blödande hjärta
tusen frågor
Tusen svar
känslor svåra att projektera i rättvisa
mer än att jag älskar
bara det, bara så, nu och för alltid.




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-22 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP