Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MARIA




Maria
du skall bli havande
och föra en Son
Han skall bli stor
och kallas den Högstes Son
Så talade ängeln Gabriel
Maria
det Barn som du skall föda
är Heligt
Hela gudomens väsen
finns i ditt Barn

Maria
Du bar Ljuset fram till oss
Låt oss bli stilla och ödmjuka
Låt oss fatta mod
att ta emot detta under
det största av alla
Guds allmakt är gränslos
Maria
låt oss få stämma in
i din lovsång
och prisa Herrens storhet




Fri vers av Maria T
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-22 13:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert skaldat om Maria!
2015-05-15

  M M Mannheim VIP
Vackert om Maria en dikt som är ett med vad Maria är.
2015-03-22

  aol
Så fint sagt
2015-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Kolosserbrevet 2:9
1 Tim 3:16
2015-03-22

  walborg
Amen
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T