Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ta sig upp när man faller


Gråskalor

Det fanns ingen ork där.
Det fanns inget rum och ingen tid.
Det fanns inga tankar och inga känslor.


Jag levde genom andra och lät dem visa vägen.
Deras "du borde" blev mitt "gjorde".
Lät mig ledas till leda.
Slutade att leva.

Det sägs att sömnen är dödens kusin.
Jag sov i sju år sju månader och sju dagar, sedan sträckte jag upp armarna och plötsligt var det som att själen fick armbågsrum att andas.
Andas igen.




Fri vers (Fri form) av Nadja Auer
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-22 15:14



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
sju månader, 7 dagar och sju års olycka. Jag tror på 7 års lycka. Smasha spegeln och se färger. Bra Nadja!
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Nadja Auer
Nadja Auer