Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycket gås om miste när vi blivit destinationsberoende. Om jag bara kommer dit, om jag får det jobbet, den relationen...och så vidare. Livet är här. Var med.


Medans vi längtar

Grådager gråtrask och längtan till våren.
Nu eller nu, nej inte ännu.
Subtilt likt en retsam smekning smyger sig våren närmare under vintersmink och igenom koltrastsång igenom solljus och knoppande grenar.
Var med var med nu händer det.
Ur nuet hela nuet föds även våren. Var med.




Fri vers (Prosapoesi) av Nadja Auer
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-11 16:34



Bookmark and Share


  Tim Sterner
En välskriven dikt och en väldigt viktig påminnelse om att inte bli för destinationsberoende. Utan nu finns inget sedan. Det är nu vi lägger grunden för vad som kommer sedan.
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Nadja Auer
Nadja Auer