Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det förflutna förstör.


Kantstött.

Går sönder. Till allmän beskådan. Nyfikenhet eller omtanke. Fundera på det du, jag har ingen ork. Brytt mig om fel saker så länge. Nu faller jag ner i ett nattsvart mörker. Ovissheten. Maktlösheten. Rädslan.
Allt ont som gjordes mig, alla oförätter, ja vartenda slag,vartenda hårt ord har grott inne i mig som ett gift. Ett gift som förpestat hela min omgivning, och även tärt på dem jag älskar mest.
En osynlig gräns. Ett "hit men inte längre."
Ett "Fuck off låt mig vara". Ett "dra åt helvete mig äger ingen". "Ett snälla jag ber dig se mig". Se mig...se den jag verkligen är.
Jag kan inte se dig.




Fri vers (Fri form) av Nadja Auer
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-22 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadja Auer
Nadja Auer