Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill gå på teater.


Puls

Take me somewhere nice. Vi går på teater. Tar den lilla svarta. Eller långa svarta. Inga trosor, basinstinkter. Whine and dine på stadshotellet. Våra ben som vilar tätt intill varandra under bordet och värmen ifrån hans kropp strålar in i mig i stötar. Viskar snusk till varandra. Doften av honom väcker leklusten. Puls. Andas in. Och hans trygga händer som vet vad de vill. Andas ut. Och ögonen sen. Ögonen som vill mer. Ögonen ljuger aldrig. Andas in.




Fri vers av Nadja Auer
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-13 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadja Auer
Nadja Auer