Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla. Stundtals eller hela livet.


Emotionell tinnitus

En klump i halsen,

en sten i magen.

Ett ständigt brus,

likt emotionell tinnitus.




Fri vers (Fri form) av Nadja Auer
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-09 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadja Auer
Nadja Auer