Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lekfull tankeverksamhet, spontant uttryckt.


Boa konstriktor & pizza

Skriver porriga manus i mitt huvud under rasten på jobbet. Kommer underfund med att jag egentligen är en anständig fin flicka och slutar genast, och börjar istället tänka på pizza. Pizza och mina ben omslingrade runt dig. Likt en orm som håller fast sitt byte.




Fri vers av Nadja Auer
Läst 262 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-05 16:25



Bookmark and Share


    Lars J
Denna tilltalar mig och tillhör de som jag direkt läser om efter första läsningen och ler utav känslan i orden, bra!
2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Nadja Auer
Nadja Auer