Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skapades efter att jag såg en rislampa försvinna över trädtopparna.


andra sidan

mörkret lyses upp av stjärnorna
månen guidar vilsna själar vidare genom natten
till ljuset på andra sidan
själar omfamnas av nära och kära
som vandrat vägen långt innan

kvar finns tårfyllda hjärtan
en rislampas flammande låga i vinden
en låga som sakta slukas av vakuumet runtomkring
en låga som tillslut slocknar
försvinner längre och längre bort

en rislampa
minnet av en själ
som lever vidare
på andra sidan




Fri vers av brokensoul
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-22 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brokensoul
brokensoul