Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 PILGRIMSFALKAR DÖDA NU


*HJÄLP*POLISEN*NU*

VEM DÖDAR UNDERBARA*

*PILGRIMSFALKAR*

MED GIFT OTROLIGT

*Våra Vackra OSKYLDIGA*

*KÄRA*FÅGLAR*

Det Händer i Kristianstad i Skåne

*Så Hjälp Polisen Nu Alla

*EMPATISKA*VÄNNER*

Tips till Polisen
kan ge 50:oooKr

*TACK**TACK*

23/3-15 Av:i.Åberg







Fri vers av Irene Åberg
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-23 14:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas de kommer på marodörerna och kan ge dem stränga straff!
2015-05-14

  Johan-70
Vidrigt med våld mot levande väsen.
2015-03-27

    Dan Myrbeck
Tala om meningslöst och oprovocerat våld - helt otroligt!!
2015-03-24

    MichaellQ
Man ska vara rädd om djuren. Kram
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg