Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Känner längtan
Reser bort
Känner längtan
Hem

Hemma
Känner längtan bort......








Fri vers av Sommarina VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-03-23 20:29



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Rastlöst när längtan är allmän och vägrar precisera sig!
2015-03-30

  Lars Hedlin
JA mycket bra förmedlat om hur det kan kännas!
2015-03-27

    ej medlem längre
Underbara ord som berör alla sinnen att läsa.
2015-03-24

  louisegirl
Längtan efter miljöombyte, kan vara stor..
Fint ordat!
2015-03-24

  Magdalena Eriksson VIP
Längtans blå blomma ger sig bäst på håll å skönt att det ej blåsa från sidan idag.
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP