Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om ingenting hade

 

 

isen är bruten

jag står helskinnad

på stranden och tittar

när älven

dröjande rör upp 

urtiders

bottenlöst djupblå toner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-23 21:53



Bookmark and Share


  Deva
Du har en fin iakttagelseförmåga! Dessutom förmår du sätta ord på naturens scenerier...

2015-03-24

  KYREUS of Sweden
Mäktiga naturkrafter
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg