Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom säger att vi är Staten, men det är (Foto av Romano)


Våran Fiende "Staten"

Vasallerna, konstaplarna kyrkan
De som äger makt som krossar dig
Lille man om du inte ställer dig i led




Prosa av Federico Romano
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-24 15:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
"Givakt!"
2015-03-25

  KYREUS of Sweden
Antingen ställer man sig
i leden hos
KAPITALET
eller hos
GENERALERNA.
Så tycks världen
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano